Banner

Descarcare si Instalare Yahoo Messenger 11.5 in Limba Romana

Share


Pasul 1: Deschide pagina de descarcare a programului Yahoo Messenger 11.5 aflata la adresa http://messenger.yahoo.com/ si apasa pe butonul Download Now pentru a incepe descarcarea si instalarea programului Yahoo Messenger 11.5 in limba romana pe calculatorul tau:Pasul 2: Apasa pe butonul Run pentru a porni imediat instalarea programului Yahoo Messenger 11.5 in limba romana pe calculatorul tau:Pasul 3: In fereastra User Account Control verifica optiunile Program name, care trebuie sa fie Yahoo! Messenger Setup si Verified publisher care trebuie sa fie Yahoo! Inc. si daca totul este in regula apasa butonul Yes:
Pasul 4: In prima fereastra a procesului de instalare Yahoo Messenger 11.5 in limba romana pe calculatorul tau apasa pe optiunea Custom Install:Pasul 5: Elimina optiunile Yahoo! Toolbar, Yahoo! BrowserPlus, Make www.yahoo.com my browser homepage si Make Yahoo! my default search engine (pentru a nu modifica modul in care accesezi internetul pe calculatorul tau) si apasa butonul Next pentru a continua instalarea Yahoo Messenger 11.5 in romana pe calculatorul tau:Pasul 6: Citeste conditiile serviciilor Yahoo Mail si Yahoo Messenger, politica de confidentialitate si celelalte documente si daca esti de acord selecteaza optiunea Yes, I Accept... apoi apasa pe butonul Next:Pasul 7: Apasa butonul Install pentru a incepe instalarea Yahoo Messenger 11.5 in romana pe calculatorul tau:Pasul 8: Asteapta descarcarea componentelor necesare instalarii Yahoo Messenger 11.5 in romana pe calculatorul tau:Pasul 9: Asteapta copierea componentelor necesare programului Yahoo Messenger 11.5 in romana pe calculatorul tau:Pasul 10: Apasa pe butonul Finish pentru a incheia instalarea programului Yahoo Messenger 11.5 in romana pe calculatorul tau:

Daca nu te descurci lasa un comentariu!

Share

21 comentarii:

 1. eu nu am putut sa instalez messengerul.imi apare NSIS Error error launching installer.ce pot face?

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut! Imi cer scuze pentru intarziere, dar pe viitor poate ajut pe altcineva, rezolvarea la aceasta problema ar fi sa Dai "Cut( Taiere ) la setup de acolo de unde il ai downloadat si sa il muti pe alta partitie sau in alt loc si apoi incearca sa il executi dinou si ar trebui sa mearga!

   Ștergere
 2. La mine se opreste fix la final cand mai are foarte putin. Am asteptat destul de mult crezand ca se incarca si nimic. Ce as putea face?:|

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. in timpul instalarii sau Download?

   Ștergere
  2. Da,se opreste aproape de final si nu se mai download.Ce ar fi de facut?

   Ștergere
  3. Incearca sa downloadezi de aici: http://www.go4it.ro/download/internet/yahoo-messenger-11.5-9018026/download

   Ștergere
 3. nu am reusit instalarea
  imi da tot error

  RăspundeţiȘtergere
 4. Pentru cei care nu reusesc da downloadeze de pe site-ul oficial incercati adresa aceasta :


  http://www.go4it.ro/download/internet/yahoo-messenger-11.5-9018026/download

  RăspundeţiȘtergere
 5. As vrea si eu un yahoo messenger pt tableta samsung galaxy ce ziceti ma puteti ajuta si pe mn ?

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salutare! Am facut un post in care ai informatile pentru a instala Messenger pe Samsung Galaxy.

   http://ymessenger.blogspot.com/2013/09/instalare-yahoo-messenger-pe-tableta.html

   Ștergere
 6. eu am reusit sa-l descarc,dar cand il deschid nu merge.nu stiu ce sa mai fac.ajutor!

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. da-i cut si muta-l pe desktop si ar trebuii sa mearga

   Ștergere
 7. am facut toti pasii cu succes , s-a instalat dar nu ma pot loga.... Nu-mi zice nimic , nici ca-i parola gresita sau id incorect , nicio informatie , doar imi da sa scriu id si parola din nou la nesfarsit.o fi din mess sau din calculator?

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. salut. ai incercat sa il reinstalezi , adica sa dezinstalezi din Add Removes si apoi s amai faci o data instalarea.

   Ștergere
 8. eu il downloadez cu succes dar la instalare chiar la sfarsit se opreste si sta asa tot timpul

  RăspundeţiȘtergere
 9. am descarcat. am incercat sa instalez. si spune ca nu s-a instalat corect. sa incerc iara dupa restartarea calculatorului. si reluind procesul se intampla exact la fel

  RăspundeţiȘtergere
 10. Răspunsuri
  1. Imi cer scuze pt raspunsul intarziat, asi vrea mai multe detalii despre erorii ce se intampla ca sa pot sa ma exprim. O sa incerc sa refac postul can o sa am timp, momentan sunt plecat din tara de o luna. Multumescpt intelegere.

   Ștergere
 11. Nu pot sa activez yahoo mesenger pe tableta incerc si nu reusesc multumesc

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salutare , vad ca ai lasat comentariu la acest post care face referire la instalarea Yahoo Messenger pe PC, pentru tableta incearca postul acesta http://ymessenger.blogspot.ro/2013/09/instalare-yahoo-messenger-pe-tableta.html aici ai detalii de instalare Yahoo messenger pe tableta! Revin-o cu un raspuns daca reusesti!

   Ștergere

Adauga un Comentariu daca ti-a placut